Woningaanpassing, uitvoering en instructie

Links

Specialisten in woningaanpassingen:
 1. Opmaat Bussum
  Op Maat biedt oplossingen wanneer een woning moet worden aangepast.
 2. EAS-ergo 
  Voor ergotherapie, advies en scholing
 3. Pas Aan
  De oplossingen van PasAan bevorderen het langer zelfstandig blijven wonen van mensen met (lichamelijke) beperkingen. Ook verlichten zij het werk van de personen die de zorg geven: de professionele zorgverleners, familieleden en andere mantelzorgers.

Product gerelateerde bedrijven en instellingen:

 1. Revato
  nvacare ® ontwerpt, produceert en verkoopt hulp-middelen voor mensen met een handicap, men-sen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiëntenliften en sanitaire hulpmiddelen. Daarnaast verlenen we diensten aan deze partijen. Onder meer door technische service, informatievoorziening en pro-ductadvies.
 2. Jada
  JadaCare staat voor Juiste Aanpassingen Door Aandacht en Care staat voor zorg. Door met aandacht te luisteren naar onze gebruikers hebben wij een totaal programma in aangepast sanitair kunnen ontwikkelen. Natuurlijk onderhouden wij ook goede contacten met diverse adviseurs en deskundigen in de markt. 
  Onze afdeling productontwikkeling verwoordt al deze wensen en eisen in ergonomisch vormgegeven producten die beantwoorden aan de gestelde criteria.
 3. Linido
  Linido is Nederlands fabrikant van hulpmiddelen voor veilig gebruik van bad, douche en toilet. Met ruim 70 jaar ervaring is Linido wereldwijd specialist op dit gebied. De medewerkers van Linido zijn professioneel opgeleid en bedenken dagelijks de beste ontwerpen, om deze vervolgens te produceren in onze moderne productieorganisatie.
 4. Vitality
 5. Economic Holland
  Op deze site vindt u een uitgebreid overzicht van ons assortiment. Via onze contactpagina kunt u vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen. Deze kunt u telefonisch, schriftelijk of per e-mail verkrijgen.
  Een vakkundig team medewerkers dat verantwoordelijk is voor de productinformatie, verzorgt voor een aantal producten tevens demonstraties op een door u gewenste locatie en tijdens beurzen.
  Ons erkend installatieteam (www.opmaat-woningaanpassingen.nl) verzorgt praktisch alle installatiewerkzaamheden (electra, bouwkundig en montage).
 6. EasLivingProducts.BV
  Zolang mogelijk zelfstandig wonen is een wens van vrijwel alle ouderen en mensen met een functiebeperking. EasyLivingProducts is volledig gespecialiseerd in ontwikkeling en levering van hulpmiddelen waarmee de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd kan worden. Onze producten, zijn praktisch, doeltreffend en vooral zeer betaalbaar. Ze zorgen voor een verbetering van de mobiliteit en daarmee van het leefcomfort voor velen.
 7. Bidet shop
  De BidetShop is de exclusieve importeur van Biobidet voor Nederland en België. Biobidet is een van grootste bidetfabrikanten ter wereld. In onze showroom in Amsterdam kunt u alle modellen van dit topmerk in werking zien. Daar geven wij u graag uitgebreid informatie over alle gebruiksmogelijkheden.
 8. Sanmedi
  Sanmedi is in 1981 opgericht met als doel het leveren van aangepast sanitair voor mensen met een lichamelijke beperking of mensen die wat extra hulp nodig hebben in badkamer en/of toiletten, terwijl ook een badkamer of douche aan een handicap kan worden aangepast.

Zorg gerelateerde bedrijven en instellingen:

 1. Buurtzorg
  Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief.
 2. Sensire
  Wij zijn altijd in de buurt. Als u hulp of zorg nodig heeft, zijn wij uw aanspreekpunt. Dichtbij, persoonlijk en vertrouwd. Wij spelen in op uw zorgsituatie. Niet alleen overdag zijn wij er op vele manieren, maar ook 's nachts kunt u op ons rekenen. Sensire is een goede keus als u voor zekerheid kiest. Bij zorg van Sensire voelt u zich thuis. En als het thuis niet meer lukt, zorgen wij in onze woonzorgcentra dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven wonen.
 3. MEE Nederland
  De instelling voor informatie, advies en ondersteuning op alle terreinen bij leven met een handicap. Met de handige lijst met links van nationale sites.

Handicap gerelateerde bedrijven en instellingen:

 1. Gehandicapten startpagina
  Een overzicht van allerlei webpagina's over handicapten.
 2. ANGO
  ANGO is een algemene landelijke organisatie van, voor en door mensen met een functiebeperking.
 3. Nederlands Patiënten Consumenten Federatie
  Een samenwerkings verband van patienten,fungeert als platform,beleidsontwikkeling en belangenbehartiging met o.a.standpunten,publicaties,adressen etc.
 4. Handicap.nl
  Informatie en advies voor mensen met een handicap chronisch zieken en arbeidsgehandicapten.